Huurvoorwaarde Casa Hollandia

 

Teneinde uw boeking te reserveren dient 50% van het boekingsbedrag te worden aanbetaald.

Deze betaling mag overgemaakt worden op het volgende rekening nummer: IBAN ES6221033028580030007280 Swift/BIC code is: CECAESMM103 t.a.v . Jantje Elske Elzinga met vermelding Casa Hollandia en met de reservatie datum.

Zodra het aanbetaalde boekingsbedrag is ontvangen geldt de boeking officieel als bevestigd en krijgt U van ons een schriftelijke bevestiging per email / of whatsapp

 

 

Huur Vakantievilla ….. minimaal 7 dagen €1300

Borgsom € 400,00

Eindschoonmaak: € 120,00

Bed en badlinnen €10 p.p.w

 

Rest bedrag te voldoen 8 weken voor aankomst:

 

Toelichting op de prijzen:

Stroom verbruik wordt ingehouden op de borgsom.

Bij aankomst wordt er een foto gemaakt van de meterstand, bij vertrek doen we dat weer. Het verbruik betaald u en dit wordt verrekend met de borgsom.

Water verbruik is inclusief de huurprijs van de woning bij normaal gebruik. Mocht dit extreem afwijken van de norm dan moeten we dit gebruik in rekening brengen ook hier wordt de stand opgemeten. De schoonmaak fee zal bij aankomst moeten worden betaald.

 

ANNULERING

Een annulering dient ons schriftelijk (per email) te worden meegedeeld. U ontvangt van ons binnen 24 uur een email ter bevestiging. Een annulering is enkel geldig indien ze ook door ons schriftelijk wordt bevestigd. Vanaf 29 dagen tot o dagen vóór de geboekte datum van aankomst: U ontvangt geen terugbetaling van de boeking.

 

We raden U ten zeerste aan een betrouwbare reis en/of annuleringsverzekering af te sluiten.

 

AANKOMST EN VERTREK

De Villa is op beschikbaar vanaf 16:00 uur op de dag van aankomst en moet ten laatste worden verlaten om 10:00 op de dag van uw vertrek. Andere tijdsregelingen zijn mogelijk (indien beschikbaar) maar moeten op voorhand door ons bevestigd worden

 

VOORWAARDEN

De villa is geschikt voor 6 personen en er kan een babybedje worden bijgeplaatst worden dit is € 25,00 per week.

Het is niet toegestaan feesten te organiseren waar veel mensen zijn uitgenodigd. De schoonmaak van het zwembad wordt door de eigenaar of een professioneel bedrijf gedaan dit is altijd in overleg we willen uw niet storen.

Als u de casa verlaat adviseren we met klem alle parasols in te klappen en de zonneschermen ook in te doen.( de wind komt soms zo onverwacht opzetten en kan veel schade veroorzaken we weten dit uit ervaring )

Het water is niet drinkbaar ( veel chloor) u kunt wel uw tanden er mee poetsen. In de keuken binnen inde casa staat onder het kastje naast de vaatwasser een waterfilter dat is wel drinkbaar. Het kleine tapkraantje is daarvoor om te gebruiken.

Wilt u geen wc (billen)doekjes door de wc spoelen het afvoer systeem is hier geheel anders dan in NL. En kunnen dan grote problemen krijgen.

Het aanrecht in de binnen keuken in de casa is niet hittebestendig en ook niet kras bestendig gebruik altijd een snijplank.Er zijn grote stalen onderleggers in de keuken waar u hete pannen op kunt doen.

Gelieve niet de vliegen schermen die achter de ramen zitten omhoog te doen deze kunnen beschadigen door verkeerd gebruik u kunt ze gewoon laten zitten en de ramen open doen.

We hebben grote plastic containers voor het afval we adviseren u deze hierin te doen als uw de zakken omwisselt dit om ongedierte te weren waaronder mieren ( die goed werk doen) maar u wilt ze ws niet in huis. Onze tip: ruim etenswaren meteen op na gebruik, laat geen kruimels of zoetigheden liggen. Als u naar beneden rijd ziet u rechts 2 containers staan voor afval dit is voor de bewoners hier. Daar kunt u het afval in doen. Als ze vol zijn rijd u bij de rotonde linksaf en na 100 meter rechts staan weer 2 containers voor huisafval.

 

 

 

 

Door de aanbetaling van het aanbetaalde boekingsbedrag geeft U aan akkoord te gaan met de bovengenoemde voorwaarden.

We wensen u een fijn verblijf en we danken u voor de gemaakte boeking bij Casa Hollandia